Het Plot

Join us, and we'll create a whole new you...
 
IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Flynn Whitley [E]

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Flynn

avatar

Aantal berichten : 7
Punten : 6
Registratiedatum : 10-05-13

BerichtOnderwerp: Flynn Whitley [E]   di mei 21, 2013 6:35 am

ALGEMEEN
Volledige naam:
Flynn Anthony Whitley
Roepnaam: Flynn
Bijnaam: Uh, wees creatief, bijnamen zijn nooit zo'n probleem.
Leeftijd: 20
Geslacht: M
Geloof: Flynn is atheïstisch.

INNERLIJK
Karakter:
Flynn zit niet erg moeilijk in elkaar. Hij is ten eerste nogal optimistisch ingesteld: iemand die overal wat van probeert te maken en problemen of gevaren snel over het hoofd ziet. Hij heeft absoluut geen zin om overal lang over na te denken of om ergens een probleem van te maken en misschien zou je hem zelfs naïef kunnen noemen. Hij heeft namelijk het geweldige talent om iedereen blindelings te vertrouwen en niet in te kunnen schatten of iemand liegt. Daardoor is het niet erg moeilijk hem te manipuleren, poor Flynn. Flynn is geen erg achterdochtig type, en nee, hij is ook niet dom. Hij is best in staat om na te denken over keuzes die hij maakt, de vraag is alleen of hij dat ook doet.
Zijn houding is vaak nonchalant, onverschillig, en zou misschien door sommigen ook arrogant opgevat kunnen worden, al is Flynn niet iemand die zich regelmatig beter voelt dan anderen. Voel je maar speciaal als Flynn een hekel aan je heeft, want dat gebeurt zelden. Oh, en vergeet zijn zwak voor vrouwelijke charmes niet.
Sterke punten: Flynn heeft aardig wat lef en is vooral goed in praktische onderdelen. Verder is hij 'makkelijk met mensen' als je begrijpt wat ik bedoel en hij heeft de gave om dingen snel voor elkaar te krijgen.
Zwakke punten: Hij is impulsief, dat vaak niet erg handig uitpakt, en wat sommige dingen betreft ook behoorlijk naïef. Verder is hij slecht in trouw blijven aan personen of zich binden.
Relaties: Op behoorlijk wat one night stands na, heeft Flynn nooit een echte relatie gehad. Flynn had een, eh, behoorlijke crush op zijn beste vriendin, die – naar zijn idee – niet wederzijds was. Ongeveer een jaar geleden verhuisde ze plotseling en heeft hij haar niet meer gesproken, poor guy.
Hobby’s: Flynn heeft niet echt vaste hobby's. Hij heeft er ook het geduld niet voor om een muziekinstrument te gaan leren spelen, of zo – alhoewel, hij speelt wel gitaar.
Haat: Flynn heeft er een hekel aan om aan de kant gezet te worden of aan de zijlijn te moeten staan en verder haat hij het als mensen zich slimmer voordoen dan ze zijn.

UITERLIJK:
Lengte/bouw:
Flynn is 1,87 en zijn postuur komt waarschijnlijk meer in de buurt bij het lichaam van een voetballer dan van een bodybuilder.
Huid: Eh, hoe zullen we Flynns huid eens omschrijven? Blank, ja, niet heel bleek, maar ook zeker niet getint.
Haar: Zijn haar neigt naar het blonde toe, al zou je ook 'donkerblond' kunnen zeggen.
Ogen: Zelf is hij nog niet helemaal uit over wat het is, maar volgens de meeste mensen is het grijsgroen.
Kleding: Flynn draagt uiteraard de kleren die hij van het Plot krijgt, wat voor hem geen groot probleem is. Hij heeft het nooit zo gehad op felle kleuren als paars of groen - qua kleding, dan.
Speciale kenmerken:

EXTRA:
Familie:
Flynn heeft twee ouders, jaja, en een zusje met de naam Merilyn. Flynn heeft het nooit erg goed met zijn ouders kunnen vinden en al helemaal niet met lievelingsdochter Merilyn. Jaloezie? Misschien.
Verleden: Flynn heeft geen bijzonder interessant verleden gehad. Tot zijn zeventiende heeft hij bij zijn familie in Londen gewoond en daarna is hij in een eigen appartement getrokken, vooral omdat hij zijn zusje niet kon uitstaan. En zoals eerder vermeld, had hij een vriendin, Elizan – komt dat niet bekend voor – die hij toch iets meer dan leuk vond. Je kunt ook wel zeggen dat Flynn nogal desperate was toen ze plotseling verhuisde vanwege de baan van haar vader. En ja, toen werd hij plotseling meegenomen door het Plot, met hopelijk een goede reden.
Overig:

Plaatje: PLAATJE KOMT NOG want nu doet computer hatelijk
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
C-Admin
Admin
avatar

Aantal berichten : 21
Punten : 5
Registratiedatum : 08-05-13

BerichtOnderwerp: Re: Flynn Whitley [E]   di mei 21, 2013 7:05 am

Like a Star @ heaven
Goedgekeurd!

Flynn zit de eerste groep en moet voor hij met anderen meet, eerst nog op het begintopic van groep één reageren.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Flynn Whitley [E]
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Het Plot :: Informatie :: Personages-
Ga naar: