Het Plot

Join us, and we'll create a whole new you...
 
IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Hoe kom je bij het Plot?

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Admin
Admin


Aantal berichten : 24
Punten : 13
Registratiedatum : 08-05-13

BerichtOnderwerp: Hoe kom je bij het Plot?   wo mei 08, 2013 5:50 am

Jij komt niet naar het Plot, het Plot komt naar jou. Niemand weet van het Plot voor ze erbij komen of tenzij ze zeer belangrijke zaken te bespreken hebben en veel geld te bieden hebben, en zelfs dan moeten ze bepaalde contracten ondertekenen waarin hun zwijgplicht duidelijk opgeschreven staat.

De studenten worden gedrogeerd voor ze naar het hoofdkwartier van het Plot gebracht worden, zodat ze niet weten waar dat zit. Daar worden ze door iemand, vaak is dit Victoria of Jeremy, ingelicht over wat er gebeurd is en wat hun opties zijn. Als je toestemt wordt je dood gefaket en kom je direct in het trainingsprogramma van het Plot terecht. Zo niet, dan word je op onprettige wijze de mond gesnoerd.

De personen die het Plot uitkiest zijn vaak tussen de 18 en de 20 jaar oud. Ze worden niet at random uitgekozen, maar voor de kwaliteiten die ze hen doen opvallen in het normale leven. Een groot deel is crimineel geweest maar dat is niet altijd het geval. Één ding is wel zeker: er is een reden waarom ze niet gemist zullen worden. Als ze voor het Plot komen werken betekent dit een hele nieuwe kans, een hele nieuwe identiteit, een heel nieuw begin. Alles uit hun "vorige" levens moeten ze achterlaten om er nooit meer naar terug te kijken. Het trainingsprogramma bestaat uit een combinatie van onder andere vechtsporten, manipulatie en infiltratie.

Als de studenten volgens het Plot genoeg ervaring hebben begint hun leven als agent pas echt. In het begin zijn de missies vooral verkennend, zonder veel gevaar, maar hoe meer ervaring, hoe meer risico’s en gevaren de missies met zich mee zullen brengen.. In de tijd voor ze genoeg ervaring hebben opgedaan wonen en trainen ze in het Plot, ook tussen hun missies door.
Pas als er genoeg vertrouwen in je is wordt je een agent, wat bepaalde privileges met zich meebrengt. De grootste - je mag weer rond normale mensen leven. Je krijgt een appartement waar je mag wonen en vanuit daar kan je werken. Je hebt nog regelmatig contact met het Plot en komt daar langs om rapporten af te leveren of missies te bespreken.

N.B. De nieuwe identiteit van je personage kan grotendeels zelf bepaald worden. Hij/zij kan zijn/haar oude voornaam houden of een nieuwe kiezen. Hij/zij moet een nieuwe achternaam nemen, deze mag hij/zij eveneens kiezen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://hetplot.actieforum.com
 
Hoe kom je bij het Plot?
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Het Plot :: Informatie :: Informatie en Regels :: Informatie-
Ga naar: