Het Plot

Join us, and we'll create a whole new you...
 
IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Darren McMahon [E]

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Darren

avatar

Aantal berichten : 8
Punten : 3
Registratiedatum : 10-05-13

BerichtOnderwerp: Darren McMahon [E]   vr mei 10, 2013 3:10 am

ALGEMEEN
Volledige naam:
Darren McMahon, de naam Darren betekent "groot", wat redelijk toepasselijk is voor zijn lengte. Hij heeft geen idee wat de gekozen achternaam betekent. Hij wilde zich bij zijn roots houden en koos dus voor een Keltische achternaam
Roepnaam: Darren
Bijnaam: Waag het niet om Darren een bijnaam te geven, hij haat ze en je zal er ook niet vrolijk huppelend mee weg komen als je hem er een geeft. Als je huppelt is dat sowieso al een reden voor hem om je pijn te doen.
Leeftijd: Closer to 22 than you think, dearie. Hij is currently 21, though.
Geslacht: mannelijk
Geloof: Darren is zo materialistisch als maar kan, hij is zijn geloof in de mensheid en in hogere machten lang geleden verloren, als hij dit al had. Hij vindt voorwerpen waardevoller dan de meeste mensen, vandaar dat hij geen moeite heeft met het pijnigen en doden van anderen.

INNERLIJK
Karakter:
Ooit was hij anders, niet heel anders, maar niet zoals nu. Geen totaal ander mens, misschien verschilt hij helemaal niet zo veel van zijn vroegere persoon dan hij denkt. Hij vindt dat er wel degelijk verandering plaats heeft genomen, maar hoeveel? Hoeveel is te veel? Hoeveel is genoeg om als een ander mens over te komen. Hij weet het niet, hij blijft volhouden dat hij is veranderd, al was het niet uit zichzelf. En hoe hard hij ook ontkent dezelfde persoon te zijn, zo hard is hij uiteindelijk geworden. Zijn glimlach heeft plaats gemaakt voor een sadistische vorm die zich vaker toont dan gezond. Een grijns van leedvermaak, een glimlach gevuld met haat en woede. Want zo voelt hij zich, hij voelt zich alsof de mensheid hem heeft teleurgesteld. Maar heeft hij dat niet net zo hard gedaan? Hij heeft misschien een enkel persoon teleurgesteld, maar het is niets bij wat de wereld hem heeft aangedaan. Hij heeft alles verloren, en is op eigen houtje doorgegaan. Hij heeft zich verzet tegen wat hem onderdrukte. Hij heeft ervoor gezorgd dat hij overleefde, wat men ook dacht of deed. Hij kon niet onderdrukt worden, net zoals zijn woede en haat jegens de mensen die alles hebben weggenomen. Hij is nog steeds op zoek naar ze, is ervan overtuigd dat hij ze ooit zal vinden. Hij zal ze pijnigen, zal ze de pijn geven die ze verdienen. Want dat is was ze van hem tegoed krijgen, een leven aan pijn, woede en verdriet. Geen sprankje hoop, alleen duisternis die al het licht doet verzwelgen. Iets wat erger is dan de dood. Hij zal ervoor zorgen dat het gebeurt. Is ervan overtuigd dat het hem zal lukken. Zijn koestering van wrok is zijn fatale zwakheid. Hij zal kosten wat het kost alles doen wat hem te doen staat om wraak te nemen. De mensen die hem hebben teleurgesteld, zullen boeten. Ze zullen spijt hebben dat ze zijn geboren, dat ze leven, dat ze hun keuzes hebben gemaakt. Zijn woede zal niet verdwijnen tot hij ze vindt, het zal alleen nog maar meer oplaaien, een eeuwige vlam. Een vlam die zelfs niet gedoofd kan worden door het water van alle rivieren en meren. Het is een vlam gevoed door woede en haat jegens de wereld, jegens iedereen die het verdient, iedereen die hem in zijn weg staat. Hij zal doorzetten, liegen, moorden, wat ook maar nodig is om wraak te nemen. Want alles wat hij kent is wraak, hij is ermee gevoed vanaf zijn veertiende. Inmiddels al bijna acht jaren lang, acht jaren te lang. Hij vecht deze acht jaren, voor zijn normen en waarden, voor zijn leven. Men noemt hem een egoïst, maar hij weet waarom hij dit doet. Hij weet waarom hij wraak zal nemen, omdat hoe dramatisch het ook lijkt, het wel zijn leven heeft geruïneerd.
Sterke punten: Hij is behoorlijk overtuigend, zijn leugens zijn nauwelijks te onderscheiden van waarheid omdat alles wat hij in de laatste jaren van zijn leven heeft gezegd gelogen is. Net zoals hij de laatste paar jaren van zijn leven heeft geleefd van diefstal, hij stal om zichzelf te kunnen redden. Het is dan ook geen goed idee om hem ook maar in de buurt van iets waardevols te laten. Zelfs als je hem betrapt op stelen of iets anders, hij is sterk genoeg om zich te kunnen verzetten.
Zwakke punten: Darren kan niet samenwerken met mensen, hij vertrouwt ze niet en het gebeurt ook niet bepaald weinig dat ze hem ook niet vertrouwen. Ook legt hij niet makkelijk sociale banden en zijn vrienden vrijwel onmogelijk om te maken. Hij mag er soms dan wel uitzien alsof hij het prima onder controle heeft, hij heeft nog steeds een enorme zwakte voor verslavende middelen en zijn woede is niet makkelijk om in de toom te houden, hoe hard hij het ook probeert. You better not cross his path.
Zijn fatale zwakheid is dat hij wrok te veel koestert, hij laat zich verblinden door haat en woede en ziet niet wat hij daarmee kan doen.
Relaties: Darren zit momenteel niet in een relaties, niet dat zijn relaties verder gaan dan lichamelijk. Vriendschappen worden ook met moeite gesloten en verder dan iemands aanwezigheid tolereren komt hij ook niet. Hij weet dat als hij vrienden maakt, hij ze toch ooit weer zal verliezen, of het nou door verraad of dood is. Mensen die meer willen zijn voor hem dan een simpele kennis, moeten niet bij hem zijn. Zo simpel is het, hij claimt dat hij geen vrienden nodig heeft.
Hobby’s: Die heeft hij niet bepaald.
Haat: Bijna wel de gehele mensheid, hij maakt alleen een uitzondering voor zichzelf.

UITERLIJK:
Lengte/bouw:
Qua uiterlijk heeft hij altijd al op zijn vader geleken, vooral qua bouw. Hij is zo'n 1.90, maar de laatste keer dat hij dat heeft gemeten is al jaren geleden. Toch compenseert zijn bouw zich voor zijn lengte om hem er niet bepaald uit te laten zien als een lange slungel. Hij is sterk gebouwd, al is het nog niet type kleerkast. Hij traint er hoe dan ook hard voor om het ook zo te houden. Niet dat hij een andere keus heeft in het plot.
Huid: Laten we het er maar op houden dat hoewel zijn huid van nature nog wel een redelijk kleurtje heeft, hij er behoorlijk vaak ongezond bleek uitziet.
Haar: Zijn haren steken qua kleur duidelijk af tegen zijn regelmatig ongezond bleke huid, donkerbruin, kortgeknipt maar slordig onderhouden.
Ogen: Darren heeft bleekgroene ogen, dezelfde kleur als zijn vader.
Kleding: Well, hij draagt de standaard kleren van het plot en eigenlijk zou zijn manier van kleden ook niet heel anders zijn buiten het plot om. Hij is niet bepaald een fan van felle kleurtjes en tierlantijntjes. Hij komt niet verder dan een broek, een shirt, schoenen, voor buiten een jas en soms een riem met als enige doel om zijn broek omhoog te houden, niet voor de sier dus.
Speciale kenmerken: Alleen het feit dat hij in Londen is opgegroeid, maar geen Cockneyaccent heeft.

EXTRA:
Familie:
Hij had ooit alleen nog zijn ouders, aangezien hij geen contact heeft met zijn familie. Maar zijn ouders zijn dood, dus is hij forever alone.
Verleden: Darren is geboren in een gewoon gezin, gewoon met vader en moeder die gelukkig vriendelijk waren voor een klein joch met woedeproblemen. Op de kleine, wekelijkse cursussen in woedebeheersing na was er dan ook niks mis in het gezin, niet dat de cursussen veel uithaalden. Zijn ouders hadden een winkel in Londen in hun bezit die behoorlijk draaide en Darren kon normaal naar school. Helaas, toen hij 14 was, werd de winkel overvallen en zijn zijn ouders bij deze overval vermoord. Hij was er kapot van en al snel ging het geld op aan dagelijkse benodigdheden, school en een nieuwgevonden liefde: Drank. Aan het eind van elke dag dronk hij alle zorgen en zonden weg, om uiteindelijk de volgende ochtend op de bank te belanden, niet wetend wat hij de vorige nacht heeft gedaan. Dit is een tijdje lang doorgegaan, drank kopen van vrienden die hij plotseling had gemaakt en soms kreeg hij er nog een zakje pillen of poeder bij. Nieuwe verslavingen kwamen erbij en tegen de tijd dat hij 16 jaar oud was was hij aan het einde van zijn geld. Hij verkocht zijn bezittingen, het huis, alles wat hij had en gebruikte het om meer verslavende middelen te kopen. Met elke dag die hij op straat doorbracht, groeide zijn haat en woede. Zijn woede reageerde hij af op de mensen om hem heen wanneer hij weer eens te veel gedronken had en op zijn achttiende ging hij te ver. Een zoveelste kroeggevecht eindigde in een onopzettelijke moord. Hij rende weg, ontkwam aan de politie maar de gevechten kwamen steeds vaker voor, werden steeds gevaarlijker. Hij belandde in diverse steekpartijen en heeft ook meerdere keren een schot gelost met een vuurwapen, waarvan vele dodelijk. Hij leefde zo door, de ene nacht in een goedkoop motel, de andere nacht onder een brug. Op zijn eenentwintigste, toen hij bewusteloos lag door een grote hoeveelheid drank in een park werd hij meegenomen door het plot, die zijn kwaliteiten ergens zagen hoewel hij zelf die niet zag.
Overig: -

Plaatje:
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
C-Admin
Admin
avatar

Aantal berichten : 21
Punten : 5
Registratiedatum : 08-05-13

BerichtOnderwerp: Re: Darren McMahon [E]   zo mei 19, 2013 2:05 am

Like a Star @ heaven
Goedgekeurd!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Darren McMahon [E]
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Het Plot :: Informatie :: Personages-
Ga naar: