Het Plot

Join us, and we'll create a whole new you...
 
IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Elizan Isobel de Desirae [E]

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Elizan

avatar

Aantal berichten : 21
Punten : 4
Registratiedatum : 09-05-13

BerichtOnderwerp: Elizan Isobel de Desirae [E]   do mei 09, 2013 8:58 am

ALGEMEEN
Volledige naam:
Elizan Isobel de Desirae
Roepnaam: Elizan
Bijnaam: Eli
Leeftijd: 19
Geslacht: V
Geloof: Ze heeft nooit geloofd, iets wat vrijwel niet voorkwam in de familie. Haar ouders, en haar broer geloofden allebei.

INNERLIJK
Karakter:
Ooit, of nee, niet zo lang geleden, was Elizan een lief en onschuldig meisje. Mensen zouden haar omschrijven als dat ze geen vlieg kwaad zou doen, en altijd wel tijd over had voor andere mensen. Ze wérd zo omschreven. Want sinds die ene gebeurtenis in haar leven, heeft haar karakter een scherpe bocht, of beter u-turn gemaakt. Waar ze vroeger een meisje was in haar doen en laten, is ze in een korte tijd opgegroeid tot een sterke vrouw. Natuurlijk, het meisje zal altijd ergens verscholen blijven, wachtend op de enkele momenten dat deze naar buiten kan treden. Maar nu, is één van Elizan haar basis karakter trekken, dat ze alleen en enkel voor haar zelf werkt. Waar ze vroeger altijd anderen hielp, haar zelf naar achteren schoof, weigert ze nu vaak om anderen te helpen. Zijzelf komt eerst, de rest volgt later, of zelfs nooit. Ze gelooft nu wel degelijk dat er slechtheid in de mensen zit, en medelijden bij de mensen die dat hebben, vind geen plek meer. Alleen de afschuw, dat zij het slechte naar boven hebben laten drijven. Ze weigert ze te helpen, alleen door die diezelfde afschuw. Al zal je nog vaak zien, dat Elizan haar mening weg zal drukken. Behalve, als je haar vraagt zal ze deze openlijk uitspreken, niet over de gevolgen denkend. Ondanks dat haar uiterlijk totaal een ander beeld afgeeft, is Elizan lang niet meer zo onschuldig als eerst. Natuurlijk, nog steeds zal ze niet in koelen bloede iemand vermoorden, of zodanig uitschakelen dat deze in een levensbedreigende situatie komt. Maar als het moet, kan ze je best een klap verkopen. Ze durft, met haar hoofd geheven te staan en weigert nog langer zich te verschuilen tussen de menigte.
Sterke punten: Fysiek, was Elizan altijd al goed in lange afstanden rennen, en dit is een fysiek sterk punt wat zij nog steeds kan. Mentaal, of emotioneel, is het zo dat ze voor haar zelf kan zorgen, en de hulp van anderen weinig tot niet nodig heeft.
Zwakke punten: Nog steeds heeft ze soms moeite om haar mening vrij uit te spreken, dit doet ze dan ook alleen wanneer erom gevraagd wordt. Fysiek, is haar zwakke punt kracht training, wat ook best logisch is voor een meisje.
Relaties: Elizan is op dit moment niet toe aan een relatie, maar al helemaal niet aan een scharrel. Ze heeft liever dat ze op een lange relatie kan bouwen, dan dat het een paar dagen is.
Hobby’s: Elizan haar hobby is lezen, al doet ze dit amper nog. Het is niet zo, dat ze er niet meer van houdt, maar ze heeft er voor haar gevoel te weinig tijd voor.
Haat: Ze vindt het vreselijk, als mensen nog steeds denken dat ze breekbaar en gevoelig is. Voor haar zelf is ze veel meer zelfverzekerder, en eigenlijk wil ze dit gewoon ook uitstralen. Al gauw wordt ze geïrriteerd als mensen denken dat ze nog steeds de oude Elizan is.

UITERLIJK:
Lengte/bouw:
Elizan is 1.70m lang, en ze is over het algemeen slank gebouwd. Niet broodmager dat je haar botten ziet, maar ook niet stevig gebouwd. Gewoon, slank gebouwd.
Huid:Haar huid is over het algemeen normaal, blank, met hier en daar een paar sproeten. Op haar gezicht zijn onder haar ogen en over haar neusbrug meer sproeten te vinden.
Haar:Één van de kenmerken van Elizan zijn haar oranje lokken. Het haar komt tot haar middel, en is oorspronkelijk stijl. Ze vindt de kleur veel te mooi om te verven, en dit heeft ze nooit gedaan. Te bang om de speciale glans die je bij zulke natuurlijke kleuren hebt te verliezen.
Ogen: Haar ogen hebben een groene kleur, en staan over het algemeen een beetje neutraal of afstandelijk.
Kleding:buiten de kleding van het plot om, draagt Elizan over het algemeen jurkjes. Niet bepaald felle kleuren, maar ze heeft een voorkeur voor jurkjes of meisjes achtige kleding. Ze werkt met veel accessoires, en heeft eigenlijk een nog best wel grote liefde voor kleding.
Speciale kenmerken: Tot nu toe nog geen.

EXTRA:
Familie:
Elizan heeft haar ouders, haar oudere broer Lucian, welke recent is overleden. De rest van de familie heeft ze altijd weinig tot geen contact mee gehad.
Verleden: Elizan kwam uit een rijke familie, en had daardoor alles wat haar hartje begeerde. Ze hoefde het maar te vragen en ze kreeg het. Al wou ze vroeger veel liever werken, voor wat haar hartje begeerde. Haar broer Lucian zat anders in elkaar, maar ze wist dat ze dat niet bij hem kon veranderen. Het kwam tot het punt dat Lucian en Elizan samen thuis waren, en zich in de woonkamer ophielden, zelfs ruzie maakten. Precies op dat moment, kwam het Plot om haar broer mee te nemen. Hij weigerde, en hem werd zijn mond gesnoerd. Het mislukte. Elizan had dit voorval meegemaakt, en moest hierdoor wél mee, wou ze hetzelfde lot niet te wachten staan om haar mond te snoeren. Sindsdien, probeert Elizan zich te bewijzen tegenover het Plot. Dit is ook de gebeurtenis welke tot haar verandering leidde.
Overig: Tot nu toe nog niet

Plaatje:

Spoiler:
 

Spoiler:
 

Spoiler:
 

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
C-Admin
Admin
avatar

Aantal berichten : 21
Punten : 5
Registratiedatum : 08-05-13

BerichtOnderwerp: Re: Elizan Isobel de Desirae [E]   do mei 09, 2013 8:59 am

Like a Star @ heaven
Ik keur dit goed, voor Zilver dat doet.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Elizan Isobel de Desirae [E]
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Het Plot :: Informatie :: Personages-
Ga naar: