Het Plot

Join us, and we'll create a whole new you...
 
IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Nick Stones [E]

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Nick

avatar

Aantal berichten : 10
Punten : 1
Registratiedatum : 09-05-13

BerichtOnderwerp: Nick Stones [E]   do mei 09, 2013 6:03 am

ALGEMEEN
Volledige naam:
Nick Stones
Roepnaam: Nick
Bijnaam: /
Leeftijd: 22 jaar
Geslacht: Man
Geloof: Hij geloofde vroeger in god maar nadat alles was fout gegaan tussen hem en zijn familie is hij zijn geloof kwijtgeraakt
Geaardheid: Nick is een homo :3


INNERLIJK
Karakter:
Nick is niet zo makkelijk uit te leggen.. Hetgene wat je vooral moet weten is dat Nick geschapen is door zijn verleden en alle dingen die hij heeft meegemaakt erin, ook word hij er nog steeds dagelijks door beïnvloed. Op zich is Nick een aardige jongen die altijd opgewekt is en een positieve blik heeft op de buitenwereld en de toekomst. Hij houd erg van het leven en wil er ten volste van genieten, zonder na te hoeven denken over de consequenties van zijn acties. Verder kun je aan hem zien dat hij het leuk vind om op missies te gaan, vooral wanneer hij belangrijke mensen moet uitschakelen. Hij vind gewoon de spanning leuk en de adrenaline die door je aderen stroomt wanneer je met een geweer voor die persoon staat wetende dat je alle macht in handen hebt en hem gewoon van het leven kunt ontnemen, dat vind hij geweldig. Verder zou je Nick niet kunnen zien als een dominant persoon, laat staan een sadist. Hij doet andere mensen niet graag pijn en hij geeft de leiding van dingen liever aan andere mensen, zo is hij ook met relaties. Het liefste zou hij gewoon alle verantwoordelijkheid enzo weggeven aan de persoon met wie hij een relatie heeft en zou hij gewoon doen wat de andere persoon hem verteld te doen. Ook bij simpele one night stands of fuckbuddy relaties volgt hij liever de andere persoon dus hij zoekt wel naar iemand die het liefste de leiding heeft. Verder maakt het hem nooit echt uit wat andere mensen van hem denken, zeker niet wat zijn hobby betreft. Wat je ook over Nick moet weten is dat hij graag gevaar opzoekt, ja, ik denk dat het zo het beste te beschrijven is, hij houd ervan om op de rand van de afgrond te lopen, tussen de balans van leven en dood en om het er vaak gewoon op de wagen. Het kan hem namelijk niet veel schelen of hij de dood vind. Op zich heeft hij niks om echt voor te leven waardoor hij gewoon geniet van het leven en als hij ooit de dood zou vinden in één van die activiteiten dat doet hij dat, waarom zou het uitmaken? Hij zou dan gewoon doodgaan op een manier dat hij gekozen heeft en niet iemand anders. Wat ook iets is dat hem eigen maakt is dat hij houd van zingen en dansen dus je kunt hem vaak met oortjes vinden terwijl hij aan het dansen en zingen is op de muziek die in zijn oren blaast ookal is het in het midden van de gang en al kijkt iedereen naar hem. Het maakt hem niks uit, hij wil gewoon zichzelf kunnen zijn en kunnen leven zonder dat andere mensen er een zeg in hebben, hier staat hij erg op. Wat je uiteindelijk ook nog over Nick moet weten is dat hij zich altijd aardig zal gedragen tot je iets doet tegen de mensen die hij vertrouwd, dan zal je de kant zien die je liever nooit zou willen zien, de kant van hem die je zou willen martelen tot in de eeuwigheid alleen omdat je zijn vrienden hebt pijn gedaan, die kant komt gelukkig bijna nooit naar boven.
Sterke punten: Ik denk dat zijn sterkste punt zijn uithoudingsvermogen en zijn scherpheid is. Je zult gauw merken dat Nick heel lang kan rennen zonder moe te worden en dat hij snel dingen opmerkt of hoort, hierdoor is hij goed in het sluipen en het stiekem wegnemen van dingen en langs mensen sluipen. Ook is dit erg handig wanneer hij iemand achterna moet zitten aangezien hij die persoon (bijna) altijd kan inhalen of langer kan rennen dan die persoon.
Zwakke punten: Ik denk dat zijn zwakste punt vooral kracht is. Nick is namelijk niet zo gespierd of sterk waardoor hij zwaar benadeeld is eenmaal hij gewoon moet vechten met iemand. Hij is een geweldige agent zolang hij dingen op een afstand kan doen maar eenmaal hij in een gevecht verwikkeld raakt ofzo is het waarschijnlijk dat hij zal verliezen.
Relaties: Nick kan erg gemakkelijk met andere mensen omgaan. Hij is erg sociaal en zal snel met iemand beginnen praten en opgewekt iets vertellen over de dag, dit betekend echter niet dat hij je mag of dat hij je vertrouwd. Zijn hele opgewektheid en sociaalheid zijn eigenlijk gewoon een masker voor wat hij voelt en hij wil dat mensen hem vertrouwen ookal vertrouwd hij zelf mensen niet.
Hobby’s: Zijn grootste hobby is tegelijkertijd zijn grootste liefde. Hij houd namelijk van dansen en aandacht, je zult wel zien hoe dit is gekomen in zijn verleden. Zijn hobby is namelijk strippen. Dit is voor veel mensen raar aangezien de meeste mensen gaan strippen en paaldansen als ze niet genoeg geld hebben maar voor hem is dit anders.. Nick houd er namelijk van om te kunnen kijken naar de mensen in de zaal wetende dat ieder van hun hem wil, dat ieder van hun hun ogen op hem zijn geplakt, afwachtend, hopend dat hij nog een kledingstuk zou verliezen en dat hij alles in controle heeft, dat hij erover beslist en dat ze enkel kunnen kijken en hopen. Om de één of andere reden houd hij er echt van en doet hij het dan ook zoveel als hij kan.
Houd niet van: Op zich houd Nick eigenlijk niet van mensen hun gedrag in het algemeen. Ik weet dat dit botst met de dingen die ik eerder gezegd hem maar Nick is nogal ingewikkeld en ik zal het eens goed proberen uit te leggen. Hij geeft niet veel om mensen, behalve als hij die persoon echt vertrouwd en als die persoon zich in zijn ogen bewezen heeft. Het is niet dat hij gemeen of terughoudend is tot dan, je kunt eigenlijk amper het verschil opmerken behalve wanneer je bedreigd word of in gevaar bent. Als Nick je vertrouwd en je mag dan zou hij alles doen om je te beschermen of je te redden, als hij dat niet doet dan gaat hij veel minder moeite doen behalve als het hem een leuke klus lijkt. Maar dit heeft niet echt veel te maken met het feit dat hij een hekel heeft aan mensen hun gedrag. Het is gewoon dat hij ziet hoe mensen zich gedragen met elkaar en hij vind dat het zo niet hoort, dat ze helemaal de verkeerde kant op gaan en dat ze hun menselijkheid verliezen, langzaam maar zeker. Op zich is hij voor zichzelf niet bang dat hij zijn menselijkheid zal verliezen aangezien hij ervan overtuigd is dat hij het allang verloren heeft dus hij doet er niet echt moeite voor.
Houd van: Op zijn gemak een film kijken of gaan eten. Ik weet dat dit ook vreemd klinkt aangezien hij op zich een erg drukke persoon is die houd van adrenaline en de kick van het leven maar soms houd hij ook van de trage dingen in het leven, de dingen waar je ook van moet kunnen genieten zoals een zonsopgang. Dit zouden veel mensen niet van hem verwachten maar toch staat hij er bijna elke ochtend, op het strand, te kijken naar de zon die opkomt en die langzaam zijn stralen op zijn gezicht brengt. Het geeft hem tijd om na te denken, om te genieten van de kleine dingen en om het leven te appreciëren en om blij te kunnen zijn dat hij die dag nog heeft mogen zien.
Interesses: Erg veel interesses heeft hij niet, of misschien heeft hij er juist veel, het hangt er een beetje vanaf hoe je het allemaal bekijkt. Hij kijkt graag naar andere mensen en hij studeert graag in hoe ze leven, wat hun handelingen zijn en hun gewoontes, dit noteert hij in kleine boekjes die hij in een kluis op zijn kamer verstopt heeft. De reden dat hij dit doet is om geheimen te kunnen ontdekken van zijn collega’s en zij medewerkers voor het geval ze HEM ooit eens zouden willen uitschakelen, hij wil er klaar voor zijn. Verder dient het ook om erachter te komen wat hun zwakke plekken zijn voor het geval hij één van zijn collega’s moet uitschakelen omdat hij/zij iets heeft gedaan dat hun bazen niet leuk vinden. Elke agent die zich daar bevind is goed maar Nick weet dat ze niet onfeilbaar zijn en hij zou ze willen doden zonder dat hij zich in een gevecht zou moeten verwikkelen met hun en zo verliezen. Als je dit een interesse kunt noemen dan tja.. Is dit zijn interesse. xp

UITERLIJK:
Lengte/bouw:
Nick is ongeveer één meter vierenzeventig. Op zich is dat een goeie lengte voor iemand van zijn leeftijd maar soms wou hij dat hij kleiner was aangezien hij dan veel beter zou kunnen rondsluipen. Verder is hij wel wat gespierd maar niet zoals die voetballers zijn met die overdreven spieren. Hij heeft eerder de bouw van een zwemmer waardoor hij snel als een bottom word gezien in de gay wereld en daar is hij wel dankbaar voor aangezien hij dat ook daadwerkelijk is. Verder is hij best wel blij met de manier waarop zijn lichaam is aangezien veel mannen op hem leken te vallen en aangezien hij zo ook het beste als stripper kon zijn.
Huid: Nick heeft gewoon een blanke huidskleur al kun je wel de witte littekens (zie verleden) zien op zijn huid.
Haar: Nick heeft donkerbruin haar dat lichtjes krult. Zijn haar is redelijk kort maar niet zo kort dat het niet over zijn voorhoofd kan vallen.
Ogen: Hij heeft donkerbruine ogen die soms goudachtig lijken als hij in het zonlicht staat.
Kleding: Op zich draagt Nick graag dingen die tegen zijn lichaam aanspannen. Een voorbeeld hiervan is zijn lievelings leren broek die hij vaak draagt met een witte, strakke v-neck. Ook draagt hij altijd een ketting met een kruis. Dit kan vreemd overkomen aangezien ik eerder heb vermeld dat hij niet gelovig is maar de reden hiervoor kun je zoals zoveel dingen terugvinden in zijn verleden. Verder draagt hij de kleren van Het Plot niet zo graag aangezien ze veel te los rond zijn lichaam zitten maar dit lost hij op door stiekem de verkeerde maat op te geven voor zijn kleding. Natuurlijk zullen zijn bazen dit wel doorhebben maar misschien maakt het hun niet veel uit?
Speciale kenmerken: Nick heeft een aantal littekens, over het algemeen op zijn rug maar hij heeft ook één litteken op zijn wang. Je zou denken dat hij lelijk door zou worden maar eigenlijk staat het witte litteken hem wel aangezien hij er daardoor mysterieus uitziet en een beetje gevaarlijk.

EXTRA:
Familie:
Nick weet niet hoe het gaat met zijn familie aangezien al het contact met hun verbroken is, het liefste zou hij ook nooit meer in contact komen met de mensen die zijn vertrouwen hadden beschaamd. Het zou hem niks uitmaken moesten zijn ouders dood neervallen of moest hij als missie zijn ouders vermoorden.
Verleden: Oké… Ik heb geen idee hoe ik het beste zijn verleden moet gaan uitleggen maar ik beloof mijn best te doen… : Nick was altijd een sociale jongen geweest die aardig was tegen iedereen en die veel te snel zijn vertrouwen in iemand stopte die het eigenlijk niet verdiende. Hij had vrienden en een geweldige familie waar hij van hield. Samen met zijn familie ging hij elke zondag naar de kerk en daarna aten ze samen ijsjes in het park. Al in al zou je denken dat dit een perfecte familie was en eerst was dit ook zo, maar alles veranderde toen Nick op zijn twaalfde voor het eerst zoende met een andere jongen terwijl zijn vader het zag. Op dat moment veranderde alles in zijn familie, vooral door zijn vader. Zijn vader begon hem vanaf die dag elke dag te slaan en vernederen. Verder was zijn vader ook beginnen drinken vanaf die dag, alsof hij de schande niet aankon dat hij een homo als zoon had… Elke dag sloeg hij zijn zoon, soms zelfs met zijn leren riem tot heel zijn rug aan het bloeden was. Op sommige dagen kon Nick niet eens meer rechtstaan en langzaam maar zeker begonnen littekens te verschijnen op zijn rug door de velen slagen die hij heeft gehad. Dit samen met de vreselijke woorden die zijn vader tegen hem zei hield hij niet lang uit, na welgeteld een jaar en twee maanden was hij het zat en begon hij terug te schreeuwen en te vechten. Dit hield hij voor nog een paar maanden vol, zijn vader deed ondertussen nog meer zij best om hem te slaan aangezien hij verbetering zag in zijn zoon zijn gedrag, zijn zoon sloeg terug (of probeerde het in elk geval) dus er moest toch een man ergens in hem zitten?
Toen Nick veertien was hield hij het helemaal niet meer uit en schreeuwde hij zo luid dat de hele buurt het kon horen dat hij nu eenmaal een homo was en dat het nooit zo veranderen. Hier werd zijn vader erg kwaad om en zijn vader zei hem dat hij niet meer welkom was in zijn huis voordat hij Nick buitensmeet zonder nog iets te zeggen. Nick zijn moeder keek toen vanuit de deuropening naar hem en gooide een kleine zilveren ketting in de vorm van een kruis naar hem toe, op de straat en sloot de deur met de woorden ‘moge god je bijstaan’. Daar stond hij dan, moederziel alleen en zonder geld, ouders of een doel in zijn leven op straat.
Een tijdje leefde hij op straat terwijl hij leerde om te vechten en om dingen te stelen. Zo leefde hij, stelend, sluipend en af en toe verkocht hij zijn lichaam voor geld. Zo kwam hij aan het litteken op zijn gezicht, één van die nachten was fout gelopen en iemand had hem aangevallen met een mes en had zijn wang geraakt, wat een litteken achterliet. Af en toe had hij nog geprobeerd terug te keren naar zijn huis maar zij ouders wilde niks meer met hem te maken hebben. Het was een simpel leven voor hem, hij ging van verlaten pand naar verlaten pand zonder echt een doel te hebben in zijn leven. Dit ging door tot een man naar hem toekwam op zijn zestiende met de vraag of hij mee wou werken aan een bankroof aangezien het woord rondging dat hij de beste was wat sluipen betrof. Hier ging hij mee akkoord en de overval slaagde waarna hij zijn deel kreeg. Van het ene op het andere moment was hij van straatarm naar rijk gegaan en hij kon eindelijk alles betalen wat hij wou en hij kon eindelijk doen wat hij wilde zonder dat hij zich zorgen hoefde te maken over het geld. Twee maanden daarna nam hij zijn examen om toch een diploma te hebben (hij kon niet naar school gaan tijdens de tijd dat hij op straat leefde) en hij kocht een klein appartement. Natuurlijk zou hij zoveel meer kunnen betalen met het geld dat hij had gekregen maar hij wilde dat niet, hij wilde gewoon doen wat hij wilde zonder dat mensen raar naar hem keken en zo begon hij ook te leven.
Hij begon te strippen in een stripclub en hij begon mensen te helpen wanneer hij het wilde, soms gewoon duizend euro aan een zwerver gevend. Het was een goed leven voor hem en hij zou zo wel verder hebben kunnen gaan maar hij raakte verveeld, hij wilde de grenzen verder gaan aantasten, hij wilde meer, hij wilde gevaarlijkere dingen gaan doen… Zo kwam hij in Het Plot terecht.
Overig: Eens zien.. Nick heeft dus een litteken op zijn wang en een paar op zijn rug. Verder is hij goed in dansen en strippen en gaat hij graag intiem met mensen die hij knap vind en die dominant overkomen. Verder is hij soms speels en lol, idk xD

Plaatje:

Er staat nu nog geen plaatje omdat ik dit krijg als ik er ééntje wil posten : New members are not allowed to post external links or emails for 7 days. Please contact the forum administrator for more information.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Admin
Admin


Aantal berichten : 24
Punten : 13
Registratiedatum : 08-05-13

BerichtOnderwerp: Re: Nick Stones [E]   do mei 09, 2013 6:18 am

Mijn complimenten voor je lijstje, hij is heel goed gelukt! Er zijn een paar dingen waar je op moet letten. Ten eerste maak je af en toe nog wat dt-fouten en ten tweede moet je er rekening mee houden dat de rekruten op het Plot niet allemaal luxes als films en muziek hebben, niet zomaar in ieder geval. Ze kunnen deze krijgen als ze goed hun best doen, maar dat iets wat ze moeten verdienen. Het kan natuurlijk nog steeds wel dat hij dat leuk vindt om te doen etc.
Al met al is hij awesome. Geniale hobby ook - strippen Wink

Like a Star @ heaven
Goedgekeurd!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://hetplot.actieforum.com
Nick

avatar

Aantal berichten : 10
Punten : 1
Registratiedatum : 09-05-13

BerichtOnderwerp: Re: Nick Stones [E]   do mei 09, 2013 6:22 am

Haha, het spijt me... Als er één ding is waar ik slecht in ben dan zijn het dt fouten. Embarassed En dat wist ik niet maar ik zal er rekening mee houden wanneer ik mijn stukjes typ ;D

Haha xD Ja, zo is hij nu eenmaal altijd geweest (dat hij van strippen houd) dus ik dacht van 'waarom kan dat niet als hobby tellen?'
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Nick Stones [E]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Nick Stones [E]
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Wie is Nick Clegg?
» "Wij waren beter dan The Stones, ik zweer het u"

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Het Plot :: Informatie :: Personages-
Ga naar: