Het Plot

Join us, and we'll create a whole new you...
 
IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Shae Noëlle Knight [E]

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Shae

avatar

Aantal berichten : 22
Punten : 12
Registratiedatum : 08-05-13
Leeftijd : 20

BerichtOnderwerp: Shae Noëlle Knight [E]   wo mei 08, 2013 11:00 am

ALGEMEEN
Volledige naam:
Shae Noëlle Knight is haar nieuwe naam. Vroeger was haar voornaam Noëlle en om toch nog een soort connectie met haar verleden te houden heeft ze deze naam ook gehouden. Shae betekent bedrieger of bewonderenswaardig. Noëlle betekent simpelweg Kerstmis en Knight is het Engelse woord voor ridder.
Roepnaam: Ze wordt altijd gewoon Shae genoemd.
Bijnaam: Mensen verzinnen wel eens bijnamen voor haar, maar Shae is daar verder niet echt op gesteld.
Leeftijd: 18 jaar oud.
Geslacht: Vrouwelijk.
Geloof: Shae is niet opgevoed met een religie en gelooft verder nergens in. Ze gelooft dat mensen zelf dingen van hun leven moeten maken, dat zou je nog wel kunnen zeggen.

INNERLIJK
Karakter:
Shae is in veel opzichten een introvert. Ze houdt van alleen zijn, maar haat mensen niet, ze observeert liever dan dat ze meteen doet, ze is liever alleen met mensen dan dat ze in een groep praat... Dit kan allemaal zowel positief als negatief voor haar uitpakken. Het is heus niet zo dat ze niet met meerdere mensen in één ruimte kan zijn, maar als er ook meerdere mensen tegelijkertijd tegen haar beginnen te praten wordt het teveel. Als ze alleen is met een kleine groep of met een iemand blijkt juist dat ze goed is met mensen, erg geduldig en rustig, al blijft ze altijd meer een luisterend oor dan een prater. Shae is snel tevreden met wat ze heeft, of ze lijkt dat in ieder geval, aangezien ze mensen niet graag lastig wil vallen met haar problemen, zelfs als die nog zo klein zijn. Ze is ook snel jaloers op anderen, mensen die wel durven zeggen waar ze voor staan, mensen die wel grote groepen kunnen toespreken. Shae bezit over veel doorzettingsvermogen en past zich makkelijk aan situaties of mensen aan, wat er wel weer voor kan zorgen dat ze zich teveel op andere mensen afstemt en niet aan zichzelf denkt. Hierdoor kan ze soms gezien worden als een meeloper, een passief meisje wat niet zoveel durft en zeker als ze in een groep is durft ze niet te laten zien dat dat heus niet het geval is.
Eigenlijk leer je Shae pas echt kennen als je de moeite neemt eens met haar te praten als ze alleen is, als ze wel wat meer durft, anders komt ze simpelweg stilletjes en onopvallend over.
Sterke punten: Shae is strategisch ingesteld en kan goed rustig blijven in moeilijke situaties. Haar geheugen is best goed. Het is komt niet in de buurt met een fotografisch geheugen omdat ze dingen over een langere periode snel vergeet, maar voor een bepaalde tijd, enkele dagen als ze geluk heeft, is ze heel goed in staat dingen in haar hoofd opslaan, wat goed van pas komt bij missies. Ook heeft Shae een goed gevoel voor richting, wat bij dingen als schieten en werpen goed van pas komt.
Zwakke punten: Shae werkt minder goed in een groep, hoewel dat, jammer voor haar, ook een groot deel van het trainen is, en ook bij missies zal het nodig zijn dat ze daarmee leert omgaan. Ze is niet sterk - het trainen helpt natuurlijk wel wat meer spieren te krijgen, maar die zullen nooit haar voordeel zijn, zeker omdat ze beter werkt van een afstandje. De directe confrontatie is zeer zeker niet Shae's ding.
Relaties: Shae is niet goed in het sluiten van vriendschap met veel mensen. Een paar goede vrienden, dat is wat ze zoekt, mensen waar ze veel mee gemeen heeft en waar ze het goed mee kan vinden. Hetzelfde geldt voor jongens. Ze wil iemand echt goed leren kennen voor ze ook maar iets zou doen. Maar, zoals eerder gezegd is Shae meer het afwachtende type en zal ze er voornamelijk op hopen dat de ander de eerste stap doet.
Hobby’s: Shae heeft altijd van muziek en van schrijven gehouden, het liefst gecombineerd. Zodra ze het heeft verdiend wil ze zo snel mogelijk aan of pen en papier of een radio komen omdat dit soort dingen haar kunnen kalmeren.
Haat: Het is wel te raden, maar Shae haat grote groepen omdat ze niet goed kan nadenken als ze allemaal tegen haar praten of iets van haar willen weten. Ze kan zich best in grote groepen bevinden als ze niet teveel moet opvallen of iets dergelijks.

UITERLIJK
Lengte/bouw:
Shae is rond de 1 meter 70, niet heel lang maar ook niet heel klein. Ze is slank, bijna tenger gebouwd en heeft niet heel veel spierkracht, al maakt haar bouw haar wel snel en lenig.
Huid: Shae's huid is gewoon blank.
Haar: Shae's haar is rood, al kan het ook een soort donkerbruin lijken als ze in de schaduw staat. Het gaat nu tot iets verder dan haar schouders, maar ze is van plan het weer te laten groeien.
Ogen: Shae heeft lichte, groenblauwe ogen omringd door donkere wimpers.
Kleding: Shae draagt de kleding die ze krijgt van het Plot.
Speciale kenmerken: Shae draagt altijd een simpel, zilveren medaillon, het enige wat ze mocht houden van haar vroegere bezittingen. Het medaillon is van haar moeder geweest.

EXTRA
Familie:
Shae's beide ouders zijn gestorven op haar zeventiende. Ze heeft nog wat verre ooms en tantes waar ze verder geen contact mee heeft.
Verleden: Shae's vader was een redelijk hoge piet in het zakenleven en dat zorgde ervoor dat hij redelijk wat geld te besteden had. Hij kocht dan ook een groot huis voor zijn gezin, wat verder nog bestond uit Shae, die toen nog Noëlle heette, en haar moeder. Dat hij zo belangrijk was zorgde er echter ook voor dat hij vijanden had, gevaarlijke mensen. Op een dag, toen Shae zeventien was, werd hun huis ingevallen door een groep mensen, waarschijnlijk op hen afgestuurd door een van deze vijanden waar haar vader nooit openlijk over sprak, al was Shae allang oud genoeg om dat te begrijpen. Haar beide ouders werden gedood maar voor iemand haar te pakken kon krijgen greep ze met trillende handen het pistool dat haar vader in een kast verstopt had - 'voor noodgevallen'. Dat was het moment dat ze haar switch opmerkte. De eerste keer dat ze zo razend was dat dat lieve, rustige meisje verdween en het in plaats daarvan voor elkaar kreeg op koelbloedige wijze drie mannen neer te schieten en te vluchten. Het Plot kreeg haar niet lang daarna te pakken, terwijl ze probeerde uit te zoeken wat ze moest doen met de rest van haar leven. Ze had niets meer te verliezen en dus leek het Plot een goede optie.
Overig: Shae's switch heeft dus best wel een rol gespeeld in haar leven. Het probleem is dat ze hem niet zomaar om kan zetten. Als ze die switch niet heeft om kunnen zetten kan ze heus wel huizen binnensluipen en mensen bevechten, maar een pistool op iemand richten en de trekker overhalen, dat zou ze niet kunnen. Ze moet leren haar switch te beheersen zodat ze die om kan zetten op het juiste moment.

Plaatje:
Spoiler:
 
Spoiler:
 
Spoiler:
 
Spoiler:
 


Laatst aangepast door Shae op do mei 09, 2013 7:38 am; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
C-Admin
Admin
avatar

Aantal berichten : 21
Punten : 5
Registratiedatum : 08-05-13

BerichtOnderwerp: Re: Shae Noëlle Knight [E]   wo mei 08, 2013 11:53 pm

Like a Star @ heaven
Ik keur dit goed, want die powers heb ik.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Shae Noëlle Knight [E]
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Het Plot :: Informatie :: Personages-
Ga naar: